ESPECIALITATS

Posem a la teva disposició la més àmplia gamma de serveis d’odontologia i ortodòncia per a cobrir totes les teves necessitats en salut i estètica dental. Tinguis l’edat que tinguis, tenim la solució més idònia per a tu.

ODONTOLOGIA ESTÈTICA

Actualment, l’estètica dental permet aconseguir o recuperar un somriure perfecte a les persones que presenten alteracions com asimetria dental, caries, fractures dentals o canvis de coloració per diverses causes.
L’equip multidisciplinari de Clínica Dental Diagonal ofereix una amplia varietat de solucions estètiques: des de l’emblanquiment dental o les carilles estètiques de porcellana fins a la col·locació de corones o fundes de zirconi i tractaments ortodòntics no invasius d’última generació.

ORTODÒNCIA

L’ortodòncia té com a objectiu aconseguir una òptima oclusió i una correcta alineació de les dents. Actualment, ja és possible aplicar els tractaments d’ortodòncia a qualsevol edat.
A Clínica Dental Diagonal comptem amb metges ortodoncistes amb una dilatada experiència i oferim serveis d’ortodòncia infantil amb aparatologia amovible, ortodòncia amb aparatologia fixa amb brackets autolligables de baixa fricció, metàl·lics i estètics, ortodòncia invisible Invisalign i ortodòncia lingual.

IMPLANTS

Els implants dentals son la solució més segura i duradora davant de la pèrdua d’una o varies dents. Actuen com a substituts de l’arrel i com a suport de pròtesis o de corones dentals. Els nostres experts implantòlegs col·loquen exclusivament implants d’alta gamma fabricats amb titani pur, el que garanteix la seguretat i la futura qualitat de vida dels nostres pacients. Mitjançant l’aplicació de tècniques innovadores d’alta precisió, aconseguim els millors resultats estètics en les pròtesis sobre implants, el que permet recuperar la naturalitat original del somriure.

PRÒTESIS

Les pròtesis dentals permeten substituir la pèrdua total o parcial de les peces dentals i recuperar la masticació i el somriure.
L’ equip de Clínica Dental Diagonal inclou especialistes en la col·locació de totes les modalitats de pròtesis dentals disponibles actualment. Analitzem les característiques de cada pacient i apliquem les tècniques protètiques més apropiades i els materials més avançats per aconseguir els millors resultats des del punt de vista estètic i funcional.

ODONTOLOGIA PREVENTIVA

Clínica Dental Diagonal donem una especial importància a la prevenció integral de les patologies bucodentals. Realitzem revisions completes per a detectar de forma precoç qualsevol alteració.
La dilatada experiència de les nostres higienistes dentals contribueix decisivament a preservar la salut odontològica dels nostres pacients, fomentant hàbits saludables i programant sessions periòdiques d’higiene bucal.

ENDODÒNCIA

L’endodòncia és un tractament de l’interior de la dent que s’aplica quant la polpa es veu afectada de forma irreversible, causant hipersensibilitat, dolor i risc d’infecció. La seva aplicació permet mantenir la dentició natural, l’os i la geniva que rodeja la dent, així com la seva funció masticatoria i estètica. El nostre equip d’estomatòlegs endodoncistes realitza una valoració de cada cas per a poder oferir la millor solució. Apliquem els sistemes més innovadors d’anestèsia dental per a minimitzar qualsevol molèstia durant el tractament.

PERIODÒNCIA

Cuidar las genives i els altres teixits que envolten les dents és la millor garantia per mantenir una òptima salut bucodental. Les visites periòdiques al dentista i el seguiment de les pautes bàsiques d’higiene bucal son la millor recomanació. Els metges estomatòlegs de Clínica Dental Diagonal t’ajudaran a prevenir la gingivitis i la periodontitis i aplicaran les mesures terapèutiques més adequades per a cada cas.

ODONTOPEDIATRIA

Clínica Dental Diagonal tenim cura de la salut bucodental des de la infància. El nostre equip multidisciplinari compta amb una amplia i contrastada experiència en educació, diagnòstic precoç i abordatge terapèutic de les alteracions bucodentals de nens i adolescents. Realitzem revisions periòdiques, oferim consell i apliquem tractaments personalitzats adaptats a l’edat dels nostres petits pacients.

EMBLANQUIMENT DENTAL

Els nostres mètodes d’emblanquiment dental d’última generació aconsegueixen òptims resultats en una única sessió. A Clínica Dental Diagonal, els nostres professionals aconseguiran que llueixis un somriure més blanc i jove mitjançant l’aclariment de la tonalitat natural de les teves dents, preservant íntegrament l’esmalt que els recobreix.