Especialitats

En Clínica Dental Diagonal oferim tots els tractaments de
odontoestomatología, adaptats a les necessitats de cadascun dels
nostres pacients.

ODONTOLOGIA ESTÈTICA

L’estètica dental és per a la Clínica Dental Diagonal una prioritat a l’hora de plantejar un tractament.
Les sofisticades tècniques actuals ens permeten una estètica dental òptima per a cada tipus de pacient amb tractaments no invasius.

ORTODÒNCIA

Avui dia ja no hi ha edats per als tractaments d’ortodòncia. Per això Clínica Dental Diagonal ofereix serveis d’ortodòncia infantil amb aparatologia amovible, ortodòncia amb aparatologia fixa amb brackets autolligables de baixa fricció, metàl·lics i estètics, ortodòncia invisible Invisalign, ortodòncia lingual.

IMPLANTS

A la Clínica Dental Diagonal només col·loquem implants d’alta gamma i última generació, tant per suportar pròtesi fixes com per a pròtesi amovibles o de càrrega immediata, segons sigui la indicació més adequada per a cada pacient.

PRÒTESI

Les tècniques i materials actuals ens permeten aconseguir resultats espectaculars des del punt de vista estètic i funcional.

ODONTOLOGIA GENERAL

A la Clínica Central Diagonal donem màxima importància a la prevenció i al diagnòstic.
Això ho aconseguim amb les revisions periòdiques dels nostres pacients.

ENDODÒNCIA

L’endodòncia ens permet salvar dents eliminant el teixit pulpar, i així mantenir intactes les funcions mastegadores i estètiques de la peça.

PERIODÒNCIA

La cura i tractament de les genives és imprescindible per mantenir en estat òptim la nostra funció odontoestomatològica.
A la Clínica Dental Diagonal pensem que un somriure sa és el millor exponent d’una bona salut dental.

ODONTOPEDIATRIA

Mantenir una òptima salut dental dels nens és una de les prioritats de la Clínica Dental Diagonal, i ho realitzem mitjançant revisions periòdiques i educant en bons hàbits d’higiene dental.

BLANQUEJAT

Avui dia és possible, mitjançant una sola sessió, aconseguir un blanquejat de les dents sense cap tipus de risc per a la salut dental.